Hodnocení obchodu

4,9 310 hodnocení
Přidat hodnocení
5
300x
4
6x
3
2x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora | 19.2.2019
Zatím velmi spokojena nakupovala jsem poprvé a ne naposledy!
JL Avatar autora | 16.2.2019
*****
HS Avatar autora | 15.2.2019
Naprostá spokojenost, úžasný obchod !!!!!???? Zboží doručeno az k domu .Moc za vše děkuji.Jste nejlepší!!!!
PM Avatar autora | 11.2.2019
Nenakupuji zde poprvé a rozhodně ne naposledy - produkty jsou kvalitní, nepředražené a komunikace je vždy úžasná. Vždy se dočkám skvělé rady :) Ještě kdybych tu sehnala i rozložitelné pytle do koše (respektive na kočičí "odpad") (ačkoliv vím, že by to nebyly asi české výrobky :/) a už bych nenakupovala jinde :)
LS Avatar autora | 10.2.2019
Velká spokojenost, super přístup, komunikace. Kvalitní výrobky. :-)
PS Avatar autora | 10.2.2019
Jsem spokojena s přístupem dodání zboží a komunikace se zákazníkem. Produkt mě zaujal a plánuji koupit další.
MT Avatar autora | 9.2.2019
Velká spokojenost, doporučuji :)
VV Avatar autora | 7.2.2019
Jsem velmi spokojená,určitě se vrátím pro další věci :)
Avatar autora | 7.2.2019
.
VM Avatar autora | 5.2.2019
Doporučuji. Velice se mi líbil především přístup, kdy mi bylo vše příjemně zodpovězeno.
Avatar autora | 31.1.2019
Můj první nákup a určitě ne poslední, krásná vůně. Doporučuji!
Avatar autora | 27.1.2019
Muj druhy nakup zde a urcite ne posledni.Obchod plny zajimavych vecicek bez chemie.
EN Avatar autora | 26.1.2019
Úžasná vůně! Kvalitní kosmetika!!!
KB Avatar autora | 25.1.2019
Vše rychle vyřízeno
KB Avatar autora | 21.1.2019
5 hvězdiček naprosto zaslouženě.
Avatar autora | 21.1.2019
Velmi
LP Avatar autora | 19.1.2019
S obchodem a hlavně zbožím jsem moc spokojená a ráda se vracím, at se daří ????
BT Avatar autora | 19.1.2019
Jsem spokojená, produkty mi zavezly paní až před dům.
KP Avatar autora | 19.1.2019
Obchod moc doporučuji. Skvělá specifikace produktů a rychlé doručení. Kvalitní výrobky, další testuji :-)
BT Avatar autora | 17.1.2019
Jsem velmi spokojená. Můžu jen doporučit.

Stránka 1 z 16 , položek celkem: 310

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.