Hodnocení obchodu

5,0 624 hodnocení
Přidat hodnocení
5
610x
4
7x
3
5x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
AH Avatar autora Andrea Hoštová | 25.10.2020
Jako vždy skvělé.
NM Avatar autora Neumanová Magdalena | 22.10.2020
Dnes mi dorazil můj první balíček. Jsem naprosto unešená. Moc děkuji, určitě to nebyla poslední objednávka.
EM Avatar autora Eliška Mottlová | 18.10.2020
Milá rychlá komunikace, fajn zboží.
ŠV Avatar autora Šárka Vobrová | 15.10.2020
Velice příjemný obchod s voňavým zbožím
K Avatar autora Karel | 15.10.2020
Super..
LT Avatar autora Lenka Tarabová | 10.10.2020
Naprostá spokojenost, obě dámy jsou moc příjemné. Nakupuji jak přes net, tak chodím přímo do obchůdku na Drlíčově. Jsem ráda, že je tu v Písku máme.
P Avatar autora Pavlína | 28.9.2020
Objednavam uz po nekolikate a vzdy spokojena
K Avatar autora Kristýna | 27.9.2020
Byla jsem ohromně překvapena ručně psaným vzkazem. Šampón, který jsem zakoupila je úžasný. Určitě zde v budoucnu zase něco nakoupím. :)
D Avatar autora Dáša | 25.9.2020
Jsem spokojená, objednávám opakovaně.
KT Avatar autora Kateřina Tesárková | 24.9.2020
Mohu doporučit, rychlé odeslání zboží. Mýdlo je super, krásně zabalené.????
JH Avatar autora Jana Heidlova | 19.9.2020
Zdravim- deodoranty v papirovem obalu se mi na chvilku podarilo vysunout az po minutovem rozmrazovani fenem a vykloubenem palci
LH Avatar autora Lucie Hinterholzingerová | 16.9.2020
Veliká spokojenost. Balíčky mi vždy udělají radost. ♥
R Avatar autora Renata | 13.9.2020
Velmi příjemný obchod, vstřícnost při komunikaci - ochota poradit. Rychlé dodání. Děkuji a doporučuji.
JM Avatar autora Jana Machačová | 13.9.2020
Velká spokojenost. Děkuji, že jste :)
BT Avatar autora Bruzova Terezie | 12.9.2020
Naprosto skvela komunikace s pani. Rychle doruceni produktu, ktere si nemohu vynachvalit. Vrele doporucuji.
Avatar autora Andrea Čivrná | 11.9.2020
Dětem moc ,,chutná"
MT Avatar autora Michaela Salcedo Torres | 11.9.2020
Mockrát díky za skvělá mýdla, už pokukuji i po deodorantech a dalším, tak napíšu Ježíškovi :)
DS Avatar autora Dana Slavíková | 11.9.2020
Spokojenost, rychlost a milý vzkaz potěšil.
RV Avatar autora Renata Vlčková | 11.9.2020
Spokojenost, děkuji a doporučuji
BS Avatar autora Blanka Synková | 10.9.2020
Se vším, co jsem si U Barverky objednala jsem velmi spokojená. Holky, jste skvělé ❤️

Stránka 1 z 32 , položek celkem: 624

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.